Impressie foto BBZ Rijnmond / Coach Point Impressie foto BBZ Rijnmond / Coach Point

Zorgvisie:

Onze begeleiding is flexibel en sluit zoveel mogelijk aan op de tijden die voor u wenselijk zijn. Een zorgvraag manifesteert zich nu eenmaal niet van ‘9 tot 5’. Juist in de spitsuren van een gezin kan begeleiding en ondersteuning wenselijk of zelfs noodzakelijk zijn om te komen tot optimale resultaten. BBZ Rijnmond begeleiders zijn daarom beschikbaar in de ochtend, avond en in het weekend en wanneer gewenst ook meerdere malen per dag.  De begeleiding vindt daarbij zoveel mogelijk plaats in uw direkte leefomgeving. Onze begeleiding is een vorm van langdurige zorg waarbij langdurige relaties tussen onze begeleiders en u worden opgebouwd.

Het begeleidingsprogramma heeft het karakter van maatwerk dat op uw situatie afgestemd wordt. Uiteraard vindt de begeleiding plaats vanuit uw behoefte en conform onze zorgvisie waarbij flexibiliteit en persoonlijke aandacht leidende begrippen zijn.

Voor ZZP (Zorg Zwaarte Pakketten) 1t/m 5 en alle zorgindicaties hoger dan 10 uur per week bestaat bij BBZ Rijnmond op dit moment geen wachtlijst.